2012. február 25., szombat

Solymosi Frigyes - VALÓBAN EZT AKARTUK? - EGY ELKÖ - Jelenlegi ára: 2 890 Ft !


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
203379
Solymosi Frigyes
VALÓBAN EZT AKARTUK? - EGY ELKÖTELEZETT KONZERVATÍV VÍVÓDÁSAI -
,, A rendszerváltozás idején többen éreztek úgy, hogy segíteniük kell az új demokratikus ország és társadalom megteremtését. Eb? ben a munkában kiemelkedő szerep jutott a közíróknak, a véleményformáló értelmiségnek. ...
A szerző az 1994-es választások után úgy vélte, nem elég távol? ról figyelnie a történéseket, hanem a jobboldali pártok sikere érdekében szólnia kell, a maga módján ellensúlyoznia a baloldali közírók erőteljes és széleskörű megszólalásait. ...
Keresztényként soha nem értett egyet a divatos gyűlölködéssel, ami csak a közélet zülléséhez, az ország szellemi - és gazdasági - erejének gyengüléséhez és nem utolsó sorban nemzetközi hitelünk elvesztéséhez vezet. Megszólalásai nem nyerték el mindenki tetszését. Egyes radikális jobboldali sajtómunkások alaptalan vádakkal is illették. Mindez nem tántorította el meggyőződésétől, a vállalt keresztény-konzervatív nézetrendszerétől, és szűkülő közlési lehetőségek mellett is folytatta közírói tevékenységét.
A tudós professzor és neves akadémikus Szegedről küld mindnyájunk számára megfontolandó üzeneteket. Talán Szent-Györgyi Albert példáját követi e szerepvállalásban is, aki, amikor kellett, nem maradt csak a kémcsövek világában.
Solymosi Frigyest olvasni kell és okulni írásaiból. Ha pedig valaki egyes mondatait vitatná, tegye azzal a tisztelettel, ami a Szerzőt joggal megilleti.
Írásainak első kötetét Valóban kollaboránsok voltunk? Tudomány, elkötelezettség, hazaszeretet címmel 2002-ben tette közzé. Ez a kötet 2002 óta megjelent válogatott írásait tartalmazza. " (Boross Péter)
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 02:03
. Solymosi Frigyes - VALÓBAN EZT AKARTUK? - EGY ELKÖ - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Fontos